🍁🍁🍁"Есен посветена на грижата за гръбнака" 🍁🍁🍁

всеки понеделник, сряда, събота и неделя от 12:15ч до 13:00ч

Йога клуб Сарасвати ви предлага в продължение на трите есенни месеца да се влючите в четири терапевтични (лечебни) тренировки седмично. Акцентът е върху здравето на гръбнака и структурите в нашето тяло, които го поддържат.
При редовни присъствия в часовете по лечебна гимнастика :)
🍁🍁🍁Вие ще усетите🍁🍁🍁мускулните групи отговорни за правилната стойка по-тонизирани, а болките в областта на шията, гърба и кръста ще започнат да отшумяват. В резултат ще се подобри цялостната ви осанка, функцията на вътрешните органи и самочувствие.
Старираме курса Понеделник- 28
Септември и стигаме до финала му на 21 Декември.

🍁🍁🍁За водещата🍁🍁🍁
"Здравейте! Аз съм Жени. Завършила съм Медицински колеж в гр. Варна със специалност "Рехабилитатор".
Имам и магистърска степен по "Приложна психология". Повече от 10 години се занимавам с лечебна (терапевтична) гимнастика и съм изпитала благотворното ѝ влияние и трайни резултати върху себе си.

Заедно с Йога клуб "Сарасвати" сме подготвили курс по терапевтична гимнастика, позната от миналото като "лечебна физкултура". В рамките на следващи три месеца за мен ще е удоволствие да споделя знанията и опита си с вас.

🍁🍁За кого е подходящ курсът🍁🍁
Курсът е подходящ за хора от всички възрасти, адаптиран към физическите нужди, дискомфорт и проблеми, свързани със съвременния начин на живот и работа. Фокусът на часовете по лечебна гимнастика ще е върху изграждане на правилна стойка, премахване на болките в шията, гърба и кръста. Няма да бъдат пренебрегнати дихателните и общоразвиващи упражнения.

Често пъти светът на фитнес тренировките е много объркващ. Как да изберем подходящите за нас натоварвания и движения от хилядите методики, които ни бомбардират на пазара? Как да се предпазим от травми? Отговорът е да заложим на "медицинската" гимнастика, която буквално може да наречем "класика в жанра". Посредством прости упражнения заедно ще подобрим мускулния тонус, ще премахмем болката, ще изградим фундаментална физическа култура, баланс и правилна стойка на тялото.

🍁🍁🍁Внимание - участието в часовете става с предварително записване! 0885568207
🍁🍁🍁Цени🍁🍁🍁
еднократно посещение 9лв
Карта за 4 посещения 28лв
Карта за 6 посещения 42лв
Карта за 8 посещения 56лв
Карта за 12 посещения 72лв
*всяка карта се изразходва в рамките на 30 дни от датата на издаване.
Работим с мултиспорт!
Внимание : курсът е отворен(можете да се включите след обявената начална дата по всяко време , но самият курс е фиксиран във времето и има крайна дата- 21.12.2020г.) Участието в курса не е обвързано със закупуване на карта(може да се заплаща еднократно или да се ползва карта мултиспорт). За да получите желаните резултати е необходимо постоянство!

🍁🍁🍁Адрес🍁🍁🍁
Йога клуб Сарасвати, град Варна, ул Иван Страцимир 2Б ет 4,стая 428(намира се в сградата Била на Колхозен пазар)

«
Следваща
По-нова публикация
»
Предходна
По-стара публикация