» » Йога тантра семинар

"Класически методи за хармонизиране
на мисли, емоции и действия"


    От дълбока древност практикуващите Йога и Тантра, разпознавайки непреходните преживявания са осъзнали нуждата да поставят под контрол тялото, речта, психиката и ума, които във времето са доказали своята сътворяваща, съхраняваща или разрушаваща сила. Използвайки класическия опит на различни традиции, предлагаме актуална за нашето време методика, с която всеки може да постигне добро здраве, тонус и психично благополучие. Подбраните практики имат за цел да превърнат тялото и ума в правилно настроени инструменти за физическо, ментално, емоционално и духовно развитие.


     Програмата на практическия курс е въвеждаща и има за цел да отстрани и трансформира негативния опит, който средата, в която живеем, ежедневно провокира. Подготвили сме поредица от семинари, които ще помогнат да развиваме нивото си на осъзнаване и да разпознаваме както собствения си потенциал, така и този на околните. Умелите средства по пътя на развитие ще ни помогнат да установим контрол над тялото, психиката и ума и да освободим творческата си енергия. Създаването и интегрирането на лична практика в нашето ежедневие ще ни позволи да се развиваме непрекъснато в своя житейски път, преживявайки живота с радост, мъдрост и успех.

Програма:


1. Загряващи упражнения за цялото тяло;
2. Дихателни упражнения – изчистващи физическото и енергийното тяло;
3. Правилен възглед и видове мотивация;
4. Външно, вътрешно, тайно и свръхтайно ниво на разбиране;
5. Убежищна медитация;
6.  5 упражнения за изчистване на блокажите на 5-те вида прана (енергия);
7. Посвещаване на заслугите.



За водещия:


Иван Великов е старши инструктор в Body, Mind and Soul Training с над 10-годишен опит в преподаването на Интегрална йога за деца и възрастни. Двукратен златен медалист на Национално и еднократен златен медалист на Международно първенство по Йога в Индия.


Препоръки:
Препоръчително е преди семинара да не се консумира храна. Всеки участник да изпие по една - две чаши с преварена топла вода, което ще подпомогне изчистването на  дебелото черво.

Забележка: Семинарът е подходящ, както за напълно начинаещи, така и за напреднали, т.к. ще се дадат базови принципи, общовалидни за всички системи.

Вход: 20лв
За записване: 0885568207

«
Следваща
По-нова публикация
»
Предходна
По-стара публикация