» » » Пранa – нашата жизнена сила

Семинар

с Йога Ачаря Харилал от Южна Индия

 05.06.2013(Сряда) от 18:30 в Йога Клуб Сарасвати
(град Варна, бул. Сливница 46)

Прана
Какво е прана? Как можете да разпознаете прана и да се възползвате от лечебната и сила? 

Причината за повечето ни оплаквания и болестите се крие в подтиснатите негативни емоции, страхове или болки. Те се „запечатват” дълбоко в нашата същност и с течение на времето се проявяват на физическо ниво.

Този семинар ще ни запознае с функциите на различните видове прана и концепцията за Пранаямая коша (нашата енергийна обвивка), която е мост, свързващ ума и тялото ни, там където се намира нашата имунна система. Никое психосоматично заболяване не би могло да бъде излекувано напълно без работа с тази коша.

В частта от семинара, отделена за практически упражнения, ще се запознаем с техниката за релаксация, наречена пранично канализиране. Тази практика води до дълбока релаксация, като същевременно активизира имунната система. Ще се научим да усещаме праната в тялото си и да я насочваме. Тази техника помага при лекуването на различни заболявания. Тя е от изключителна полза при лечение на  автоимунни заболявания като мускулна дистрофия, множествена склероза, рак, артрит.

Канализирането на праната дава ефект както за подобряване на имунната защита на организма, така и за цялостно личностно развитие. Хора, занимаващи се с йога (независимо от нивото, на което се намират в момента), както и хора, които са се сблъсквали със заболяванията изброени по-горе са добре дошли на този семинар.

Цена на семинара- 15.00лв.

За да се включите - само с предварително записване:
Ирина Ангелова тел. 0885 56 82 07 или на email: irina.angelowa@gmail.com

Местата са ограничени!


Повече за Йога Ачария Харилал-джи можете да намерите на страницата на www.arshayoga.org.


«
Следваща
По-нова публикация
»
Предходна
По-стара публикация