Групова Регресия 04.05.2018 от 19:30ч
Групова регресия по метода на медитативното пренасяне в минал живот.

Дата: 04.05.2018 г. (петък)
Начален час: 19:30ч
Цена: 15 лв.
Участието е само с предварително записване. Местата са ограничени.
За контакт:
0885568207 Ирина Ангелова

Когато се пренасяме в предшестващо прераждане, ние имаме възможност да изживеем в медитация отново някои важни епизоди, които са дали отражение в сегашния ни живот. Това е моментът, в който се освобождаваме от ненужни модели и връзки, които ни „спъват” да продължим напред в хармония и баланс. Преживяванията по време на регресия ни преобразяват в положителен смисъл. Намаляват конфликтите, гнева, объркването и стреса в живота ни, освобождават ни от физически травми.

Какво е необходимо да знаете и да си носите?
--> Груповата регресия се провежда под формата на водена медитация, по време на която човек е в будно, релаксирано състояние и може да има различни визии и усещания. Преживяванията, както и дълбочината на процеса, са индивидуални и различни при всеки. Зависи доколко сте свикнали да държите нещата под контрол и да се доверявате, както и дали няма някакви подсъзнателни модели и вътрешни бариери, които ви пречат да се отпускате. Някои хора успяват да се свържат с миналото от първия път, докато при други са необходими повече опити. В края на сеанса ще имате възможност да зададете своите въпроси, както и да споделите преживяванията си, ако желаете. Процесът не е опасен и се води от опитен терапевт. Добре е да оставите страховете и очакванията, да се отпуснете, да се оставите на преживяването и да позволите нещата да се случват.

--> Обърнете внимание, че е желателно да имате предварително поставена цел и въпрос за отработване, а не да правите регресия просто от любопитство. Обикновено това са предизвикателства и въпроси от настоящето, които да се опитаме да изцелим и осветлим чрез процеса на регресията и така да подобрим живота си тук и сега.


Адрес: ул. Иван Страцимир 2Б, ет 4, стая 428 ( в сградата на Била на колхозния пазар)

Елисавета Александрова-Зангелми е холистичен терапевт, алхимик. Използва различни енергийни системи за лечение. Води курсове и семинари за начинаещи и напреднали по системите Усуи Рейки, Тибетско Рейки, Каруна Рейки, Рейки от Атлантида, Теате, Изис Сейким, Сейким/Секхем, SKHM, All Love, Magnified Healing®, Ama Deus, Кристалотерапия, Номерология, Кабаш и други. Провежда индивидуални енерговибрационни консултации, регресионна терапия и трансперсонална психология. Изготвя лични СПА и Уелнес програми за възстановяване, като прилага най-модерните познания в рекреологията.

Автор на книгите „Изис Сейким - древноегипетска система за лечение на тялото и душата”, „Сейким. Енергия на живата светлина” и „Кристалите и техните терапевтични свойства”.

Магистър химик от Шуменски университет „Епископ Константин Преславски”. Сертифициран трансперсонален психолог в UNICAMP, гр. Кампинас, Бразилия. Магистър психолог от Варненски свободен университет „Черноризец Храбър”. Дипломиран специалист по Мениджмънт в рекреацията, СПА и Уелнес в ИУ - Варна. Хоноруван преподавател в ЦПО към ИУ - Варна и в Центъра за корпоративно обучение и квалификация (SENAC), гр. Кампинас, Бразилия. Работи като холистичен терапевт в бразилската здравната система. Член на бразилския Синдикат на Холистичните Терапевти. Практикува окултни науки - метафизика и алхимия от 80-те години. Международен лектор в Южна Америка и Европа. Пътешественик и откривател. Изследовател в областта на езотеричното знание. Живее в Бразилия и България.

«
Следваща
По-нова публикация
»
Предходна
По-стара публикация